Marketing PDF Štampa El. pošta
(26 glasova)

Smeštaj.info je od 2006. godine postao najposećeniji domaći sajt u oblasti promocije privatnog smeštaja! Posećenost raste iz dana u dan, a pozicioniranost na svetskim pretraživačima je na zavidnom nivou!

Odlučili smo da pažnju posvetimo Adresaru, koji će biti najbolje mesto za informisanje turista koji odmor žele da provedu u Vašem privatnom smeštaju. Neke delove sajta polako gasimo. Dodali smo mnoštvo opcija i uradili kompletan redizajn po ugledu na najbolje svetske sajtove ovog tipa. Nadamo se da sada sve izgleda mnogo prelednije i jasnije kako posetiocima tako i Vama oglašivačima.

 Cene | Način plaćanja

Istaknite Vas smestaj na Internetu

Oglašavanje u ovim delovima će se naplaćivati simbolično:

CENE:

  • 3 meseca: 10 eura
  • 6 meseci: 15 eura
  • 12 meseci: 25 eura

 

Cene za Top oglase se uvećavaju za 100%!

Primer:

Oglas u adresar (6 meseci) + preporuka (6 meseci) = 15 + 15 =30 eura

POREĐENJE SA OGLAŠAVANJEM U HALO OGLASIMA:

Cena jedne SMS poruke je oko 100 din + PDV, s obzirom da oglasi izlaze 2 puta nedeljno, to je 236 din nedeljno, odnosno 236 * 4 = 944 dinara mesečno.
Za period od 6 meseci potrebno je da platite 944 * 6 = 5664 dinara! ZA SAMO NEKOLIKO REČI U HALO OGLASIMA! 
 

NAČIN PLAĆANJA:

Uplatu možete izvršiti:

Za sva pitanja možete nas kontaktirati putem Kontakt Forme ili putem emaila Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

Uplata putem Paypal.com

Ako imate nalog na Paypal.com, jednostavno pošaljite željeni iznos (u zavisnosti od izabranog trajanja oglasa) na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli .

Kada primimo uplatu Vaš oglas će biti objavljen u najkraćem mogućem roku (obično u roku od nekoliko sati).

Uplata karticom preko Interneta:

Ako posedujete karticu koja Vam omogućava da plaćate putem Interneta, sa leve strane izaberite period oglašavanja i kliknite na dugme "Pay Now", popunite tražena polja i izvršite uplatu.

Kada primimo uplatu Vaš oglas će biti objavljen u najkraćem mogućem roku (obično u roku od nekoliko sati).